Bu Tadı Tatmayan Çok Şey Kaybeder

Gönderen mufit 28/11/2017 0 Yorum (lar) Bizden Haberler,

Çubuk Turşusu mutlaka tadılması gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Hanımlar turşu günü yapıyor. İş yerleri ve evlerde turşu severler erkek ve hanımlar bir araya gelip, herkes istediği ve sevdiği turşu siparişini kendi veriyor. Hem hediyelerini alıyor. Hem de uygun fiyata turşularını alıyor.

Kargo firmasının cam şişe kabul etmemesinden (kırılma ve yaralanma riski olduğundan) Tarım Bakanlığı tarafından onaylı pet şişelerde sunduğumuz turşunuzu bu şekilde de tüketebilir ya da isteğe bağlı cam kavanoza alabilirsiniz. Turşularınızı hemen açıp yiyebilir misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Turşunuzu istenilen miktarda aldıktan sonra tekrar ağzını sıkı bir şekilde kapatmalısınız. Güneş görmeyen serin bir yerde ya da buzdolabına koyunuz. Unutmayın bu en önemli noktalardan birisidir.

Lezzetli ve mutlaka tadılması gereken lezzetler arasında olan Çubuk Turşusu standartlara uygun olarak üretilen patentli bir turşudur. Ürün son kullanma tarihi ile ilgili pek sorununuz olmasın, çünkü kapağı açılan turşumuzun hemen tüketileceği tüketiciler tarafından da ispatlanmıştır. Eş dost akraba ve komşularınıza da ikram ederseniz kimseyi bu tattan mahrum etmeyin. Çubuk’ta turşu sevgisi bir başkadır. Her şey özenle seçilip hazırlanır. 7’den 77’ye meşhurumuzun adına leke sürmemek için uğraşır herkes. Meşhur olmasında da bir anlam vardır elbet. Boşuna bu unvanı almadı. Her kesimin damak tadına uygun sağlıklı gıdalar üretmektir işimiz. Turşularımız tamamen doğaldır. İçerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır. Zaten atılmasına da gerek yoktur. Tarih boyunca kendini ispatlamış tuz ve sirke bu işte herkes tarafından bilinmektedir. Turşu daha önceleri sadece kış yiyeceği olarak bilinse de şimdilerde yaz kış 12 ay boyunca yenen bir yiyecek olmuştur. Çubuk’ta birçok sebze ve meyveden yapılan turşu çeşidi vardır.

Çubuk turşusu fiyatları ve internetten online satış ve alış verişi yapılabiliyor.

Buraya yorumlarınızı bekliyoruz